efainlacluj.ro

INCREDIBIL! U BT învinge favorita Gran Canaria în deplasare și ajunge pe locul 2 în Eurocup care duce direct în “sferturi”

U BT Cluj-Napoca încheie un meci epocal în EuroCup, învingând favorita Gran Canaria și urcând pe locul 2″

U BT Cluj-Napoca a reușit o performanță incredibilă în EuroCup, învingând echipa favorită Gran Canaria într-un meci tensionat. În urma unei evoluții remarcabile, U BT a reușit să obțină locul 2 în clasamentul EuroCup, care asigură calificarea directă în sferturile competiției.

Meciul a fost extrem de echilibrat pe parcursul celor patru sferturi regulamentare, încheindu-se cu un scor de 111-113 în prelungiri.

Eforturile susținute ale echipei au fost evidente în evoluția fiecărui sfert, iar rezultatul final reflectă determinarea și abilitățile echipei U BT.

Cu această victorie importantă, U BT Cluj-Napoca a urcat pe locul 2 în clasamentul EuroCup, deschizându-și astfel drumul direct către sferturile competiției. Cu toate acestea, drumul nu este încă complet, deoarece echipa trebuie să câștige ultimul meci din grupa cu Lietkabelis pentru a evita dependența de rezultatul meciului dintre Gran Canaria și Buducnost.

U BT Cluj-Napoca demonstrează în continuare că este o forță de luat în calcul în lumea baschetului european, iar suporterii așteaptă cu nerăbdare evoluțiile ulterioare ale echipei în EuroCup.

Read Previous

Trupa FiRMA revine la CLUJ cu un concert electrizant în Hardward Pub

Read Next

Straumann Group își consolidează prezența în România prin deschiderea unui nou sediu la Cluj-Napoca