efainlacluj.ro

Straumann Group își consolidează prezența în România prin deschiderea unui nou sediu la Cluj-Napoca

Straumann Group, lider global în dezvoltarea și producția de implanturi dentare, anunță o nouă etapă semnificativă în evoluția sa pe piața din România prin deschiderea unui sediu secundar în Cluj-Napoca.

Decizia vine în contextul aniversării a 5 ani de activitate în țară, marcând totodată 50 de ani de la inserarea primului implant dentar și 70 de ani de la înființarea companiei Straumann.

Reprezentanții Straumann Group și-au exprimat entuziasmul față de deschiderea noului sediu în Cluj-Napoca, subliniind importanța strategică a acestei mutări. “Suntem încântați să anunțăm o etapă semnificativă în dezvoltarea Straumann Group în România pe măsură ce ne extindem operațiunile prin deschiderea unui sediu secundar în Cluj-Napoca. Locația strategică a orașului ne poziționează să ne conectăm cu noi piețe, să stabilim parteneriate valoroase și să ne amplificăm impactul în regiune“, a declarat George Dumitrescu, director general Straumann România.

Această decizie strategică este alimentată de angajamentul continuu al Straumann Group de a-și spori prezența și de a oferi servicii îmbunătățite clienților săi. Prin deschiderea sediului în Cluj-Napoca, compania își propune să ofere clienților din regiune acces mai facil la produsele și serviciile sale de înaltă calitate.

Proximitatea față de clienții din regiune este văzută ca un element cheie în consolidarea relațiilor, îmbunătățirea comunicării și furnizarea de servicii personalizate. Straumann Group consideră că această mișcare va consolida legăturile cu comunitatea locală și va contribui la creșterea impactului său în domeniul implantologiei dentare din România.

Evenimentul de inaugurare a noului sediu din Cluj-Napoca va avea loc joi, 1 februarie, și va fi marcat de prezența a numeroși parteneri locali, care au răspuns cu entuziasm invitației Straumann Group. Acest moment reprezintă nu doar o inaugurare fizică, ci și consolidarea parteneriatelor cu actorii locali, evidențiind importanța colaborării pentru dezvoltarea continuă a pieței dentare din România.

Straumann Group, cu sediul în Elveția, se mândrește cu o istorie de 70 de ani, caracterizată de angajamentul pentru inovație și calitate. Compania dezvoltă și produce implanturi, protetice, instrumentar și soluții digitale, reunind branduri recunoscute la nivel global, precum Straumann, Neodent, Anthogyr, Medentika, ClearCorrect și Dental Wings.

În acest an de aniversare, Straumann Group reafirmă angajamentul său de a oferi clienților experiențe excepționale, consolidându-și poziția de lider în domeniul implantologiei dentare și contribuind la evoluția continuă a industriei în România și în întreaga lume.

Read Previous

INCREDIBIL! U BT învinge favorita Gran Canaria în deplasare și ajunge pe locul 2 în Eurocup care duce direct în “sferturi”

Read Next

Institutul de oncologie și UBB MED co-fondează centrul de cercetare și abordare comprehesivă a cancerului.