efainlacluj.ro

Visul american adus la Cluj. Un jucator de baseball vrea sa dezvolte acest sport la Cluj

”Dacă ai un copil care aruncă cu tot ce prinde prin casă, nu-l certa, adu-l la BASEBALL”, așa începe visul american al lui Eduard Pirvu de a aduce baseballul la Cluj

De curând Eduard Pîrvu s-a mutat la Cluj cu visuri mărețe. Eduard este un mare pasionat al baseball-ului chiar de la vârsta de 6 ani jumătate de când a luat pentru prima dată în mâini o minge și o mănușă de baseball.

Pasiunea pentru baseball a crescut în inima lui și asta a dat semnificație vieții lui. Practic tot ce l-a înconjurat a avut legătură cu acest sport. Prieteniile formate în urma acestui sport care acum sunt niște relații pe viață, lecțiile pe care le-a învățat și l-au modelat, disciplina care a avut impact în viața sa, devotamentul și motivația de a face lucruri.

Sportul are felul său de a învăța.

Parcursul vieții de sportiv a lui Eduard a fost unul plăcut. Acesta devenind ani la rand sportivul campionatului de baseball din România. A fost selectat către americani la o tabără cu cele mai de top tinere talente din Europa, confirmând apoi anul următor aceeași selecție, iar mai apoi jucând pentru echipa națională și având rezultate bune a fost selectat de asemenea să joace pentru echipa Europei la un turneu pentru tinere talente în Taiwan.

A reprezentat România cu mândrie obținând de asemenea un premiu de MVP (Most valuable player) în partida contra Coreei.

În urma prestației din Taiwan, Eduard a devenit cel mai bun aruncător al echipei sale din acel turneu. Acestea fiind câteva mențiuni din cariera lui Eduard ca jucător de baseball, o carieră care are deja în spate 20 de ani de experiență.

Eduard a venit la Cluj cu visul de a dezvolta acest sport în România, prin punerea bazelor solide construind echipa aici. Dorința cea mai mare a lui fiind construirea primului teren de baseball din țară ca mai apoi să se poată organiza toate campionatele naționale la Cluj, dar și cele europene și internaționale.

De aceea a creat o asociație care are numele Eagles Cluj și este în căutarea viitoarelor talente care vor ajunge sportivi de performanță în baseball-ul american și nu numai.

Dacă dorești să îți înscrii copilul la baseball, îl poți contacta pe Eduard la nr de telefon 0759915870 sau să contactezi pagina asociației https://www.facebook.com/eaglescluj

Read Previous

Romania cumpara 37 de trenuri electrice. Vor circula si pe 4 rute din Cluj

Read Next

Comitetul Cupei Davis a decis ca întâlnirea România – Peru să aibă loc la Cluj

Leave a Reply